Rodskæring

Byens Kloakservice giver dig et gratis tilbud på rodskæring. Har du problemer med rødder i kloakledningen? Vi bruger tv inspektion til at undersøge skaden, så du sparer på omkostningerne.

Vi tilbyder rodskæring med både spuler og elektrisk udstyr. Vi hjælper også med at forebygge nye rødder i dit kloak eller rørsystem. 

Rodskæring uden opgravning 
Det kan være en bekostelig affære at grave hele kloaken op for at fjerne rødder i kloakken. Byens Kloakservice bruger rodskæring, hvor vi spuler eller bruger elektrisk udstyr. På den måde undgår vi at grave din kloak op – og du sparer penge.

Når rødderne har sneget sig ind i kloakledningen, kan det give store problemer. Vi udfører rodskæring i kombination med vores TV. Det gør det muligt for os at følge rodskæringen på TV skærmen, og derved få fjernet rødderne 100 % fra rørene.

Spuler til rodskæring 
Vi bruger spuler eller elektrisk udstyr til rodskæring. Spuleren er mest effektiv, men den kan kun anvendes i relativt lige rørstrækninger, da bøjninger kan tage skade af rodskæreren.

 Vi kan arbejde i dimensioner fra 100 mm til 160 mm.

Elektrisk udstyr til rodskæring 
Med det elektriske udstyr kan vi arbejde fra 32 mm til 110 mm. Udstyret kan, udover at fjerne rødder, også fjerne mindre aflejringer af beton, samt fedt- og sæbepropper af næsten enhver beskaffenhed. Den største udfordring kan være dårlig rørføring fra rørlæggernes side.

Kontakt Byens Kloakservice og få et gratis tilbud på rodskæring. Du kan ringe på 20 16 90 05 eller maile påservice@byenskloakservice.dk 

Se mere om tv inspektion og vores firmaprofil.